Alla inlägg den 27 juni 2007

Av Rebecca Erixon - 27 juni 2007 20:25

Idag gick jag upp tidigt för att gå till stallet för jag visste att det skulle regna hela dagen och på morgonen gjorde det inte det så ja va lite smart ;)

Det var verkligen jätte kul att rida idag! Han busade första gången ! Han blev lite rädd och stegrade osv också , as kul ! ;D

Sen var jag med olivia vid halv tre ungefär. Då vi åkte till sibylla för att träffa Kim :) Sen cyklade vi hem i regnet och kollade på tv!

Mer har jag inte att säga just nu eller har inte orken ;P Haré !

Av Rebecca Erixon - 27 juni 2007 00:19

Träningen idag var ganska rolig måste jag säga, och när jag och emelie var på väg hem stötte vi på våra småkillar i vår klass! Så vi stannade och latchade lite med boll där på skolgården. Dom är så gulliga pojkarna ! Sen gick vi var och en hem till sig och duschade och åt sen kom hon hem till mig och så kollade vi på "A Cinderella Story" med Hillary Duff och CHAD MICHEAL MURRAY!! Han är min dröm prins! har aldrig sett någon snyggare tror jag.. Omg säger jag bara!

AH OCH SEN NU SKA JAG BERÄTTA HURRNI!

Jag och emelie stog nere i mitt vardagsrum och hade precis valt film osv. Jag ställer mig upp och det sticks till i armhålan, ni vet som när det hetskliar någonstans fast det gjorde samtidigt lite ont, så jag slänger ut mig " Någonting bet mig ;D" ( det säger jag alltid när det sticks ngnstans trots att det bara allmänt kliar) och garvar lite och ska klia mig i armhålan för ja trodde det klia , AAAEEH NEJ NI DET RAMLAR EN FET JÄVLA STOR GETING NER PÅ GOLVET! ;O ah och då känner jag ju att det gör skit ont ! Haha det VAR något som bet mig! Ah nej då kommer mamma med något jävla medel som jag ska hålla där och det gjorde ju knappt ont ;o Sen ska jag ha en jävla sockerbit på bettet så giftet åker bort så det itne blir lika svullet ! Ah SCHNYGGT hade jag hört ! haha så jag sitter och håller en SOCKERBIT i ARMHÅLAN under halva filmen! ;P Men nu känns det inte längre så det funkade tydligen (;

Jaja nu ska jag drömma om Chad Michael Murray , ha det bra !

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<<
Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards